Дома За нас Физичка струк. на болницата Контакт Мапа на сајтот
Патологија
Лекарски колегиум
Телемедицина
Презентации
Меѓунар. соработка
Мултимедиа
Д-р Зорица Китрозова
 
 

Родена на 09.08.1957 год., Охрид, Р.Македонија.
Степен на школско образование: високо, специјализација.
Години на стаж во струката: 18.
Дејност со која се занимава: физикална медицина и рехабилитација.

Адреса: Јане Сандански 137, Охрид.
Тел: 38448
Хоби: читање книги.


 
 
 

Дизајнирано од Ентер Доо, Охрид