Дома За нас Физичка струк. на болницата Контакт Мапа на сајтот
Патологија
Лекарски колегиум
Телемедицина
Презентации
Меѓунар. соработка
Мултимедиа
Д-р Мито Николоски
 
 

Роден на 07.03.1955 год. Охрид, Р.Македонија.
Степен на школско образование: високо.
Години на стаж во струката: 28.
Дејност со која се занимава: Анестезиолог.
Област од посебен интерес: Анестезија.

Адреса: Мико Гилик 32, Охрид.
Хоби: музика и електротехника.
 
 
 

Дизајнирано од Ентер Доо, Охрид